Friday, August 31, 2012

Η Miranda Kerr με Prada Vintage

Η Miranda Kerr με Prada Vintage Rss Miranda Kerr με γυαλιά ηλίου Prada Click για να ανοιξει το Album
Γυαλιά ηλίου Prada - Miranda Kerr
Γυαλιά ηλίου Prada Vintage
Η εξαιρετική Miranda Kerr εδώ σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της.
Για το στυλ της έχει απιλέξει τα γυαλιά ηλίου Prada και συγκεκριμένα το μοντέλο σε στυλ vintage Prada 17OS . Θα το βρείτε στο Eye-Shop.gr σε όλες τις αποχρώσεις.
Δείτε την ιδιαίτερη μπεζ απόχρωση που ξεχωρίζει.
Περισσότερες φωτό και στο φωτοάλμπουμ

Friday, August 3, 2012

Η Prada Παρουσιάζει - Α Therapy

Η Prada Παρουσιάζει - Α Therapy Click για να ανοιξει το Album Η Prada Παρουσιάζει - Α Therapy Click για να ανοιξει το Album Η Prada Παρουσιάζει - Α Therapy
Η Prada sunglasses παρουσιάζει "A Therapy"
Η Prada sunglasses παρουσιάζει
.Σκηνοθεσία: Ρομάν Πολάνσκι. Η Prada sunglasses παρουσιάζει το "A Therapy", μια ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία Roman Polanski. Η ταινία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Καννών το 2012. Πρωταγωνιστούν ο Sir Ben Kingsley και Helena Bonham Carter. Το μοντέλο που φοράει η πρωταγωνίστρια είναι το νέο Prada oval Cateye. Όσον αφορά τη συνεργασία με την Prada, ο Polanski είπε ότι φοβόταν για τη διατήρηση της δημιουργικής ελευθερίας - μια ανησυχία που σύντομα απεδείχθη αβάσιμη. Ο διάσημος σκηνοθέτης απόλαυσε τον κόσμο της υψηλής μόδας.
«Όταν μου ζητήθηκε να κάνω μια ταινία μικρού μήκους για την Prada, δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει πραγματικά τη γνώμη μου, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι μου δόθηκε απόλυτη ανεξαρτησία και είχα την δυνατότητα να συναντηθώ με μια ομάδα ανθρώπων που αγαπώ και να περάσουμε όμορφα."

Prada minimal baroque sunglasses

Prada minimal baroque sunglasses Rss Prada minimal baroque sunglasses Click για να ανοιξει φωοτοαλμπουμ Prada minimal baroque sunglasses
Prada minimal baroque project sunglasses
Prada minimal baroque sunglasses
Η ιδέα για την σειρά γυαλιών Prada minimal baroque γεννήθηκε από το έργο τριών γνωστών εικονογράφων illustrators, των Ivo Bisignano, Marcela Gutierrez και Andrea Tarella που έδωσαν τη δική τους οπτική στις επιδείξεις μόδας της Prada που έγιναν στο Milano Και στο Πεκίνο.
To νέο σχέδιο για φέτος βασισμένο στο minimal baroque project είναι σε πιο τετραγωνισμένο φόρμα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του design είναι καμπύλες, κυκλικά σχέδια και ανάγλυφες λεπτομέρειες που μέσα από τη συλλογή Minimal- Baroque Prada αναδεικνύονται μοναδικά. Νέοι χρωματικοί συνδυασμοί χωρίς κανένα πλέον περιορισμό εμπλούτισαν την εντυπωσιακή συλλογή γυαλιών ηλίου με degradee φακούς πουταιριάζουν άψογα με το σκελετό των γυαλιών και τα γλυπτά σε ρυθμό baroque πλαϊνά, των οποίων τα διακοσμητικά στοιχεία είναι χαρακτηριστικά.
(φωτοάλμπουμ)